להרשמה לפעילויות השונות: https://il.joinme.plus/negev-maaravi
סדנה לניהול ותכנון תקופת החיים החדשה - מתעניינים
ימי רביעי החל מה 25/10 בנתיבות 9.30 -13.00, 9 מפגשים
הסדנה מחוללת מהפך בכל מה שחשבתם על תקופת החיים החדשה ותצייד אתכם בפתרונות יעילים וכלים מפתיעים לכלל ההיבטים של תקופת החיים שלפניכם.
הסדנה שתפתח לכם את הלב והמחשבה, תפגיש אתכם עם אנשים שנמצאים באותה הצומת, הזדמנות להתבונן על העתיד מנקודת מבט חדשה.
בסדנה תרכשו כלים פרקטיים ויישומיים לתכנון תקופת החיים החדשה ולהתמודדות עם המעבר, חברים חדשים שיכולים להיות שותפים לדרך וכלים לבניית תכנית עבודה אישית שרק אתם תחליטו מה יהיה בתוכנית ובאיזה קצב.
הסדנה נועדה לגברים ונשים שפרשו ממקום עבודתם ועד חמש שנים ממועד הפרישה.
סדנה פרונטלית, 9 מפגשים בני 3 שעות. נדרשת שיחת הכרות מקדימה. להרשמה 0737054011

סדנת הכנה לפרישה, 5 מפגשים בני 3 שעות
תיפתח אחרי החגים 10/2023 , ימי רביעי החל מה 11/10 - 17:00-20:00
לאנשים עובדים ולפני פרישה (עד 3 שנים לפני) המעוניינים להיערך טוב יותר כלכלית ולמצות בצורה מיטבית את הזכויות העומדות לרשותם.
מועברת על ידי מומחה מארגון פעמונים ומנחה מצוות המרכז.
המפגשים כוללים עבודה עצמית של המשתתפים.
הסדנא תעסוק גם במיקוד למשבר הקורונה כגון: מענק הסתגלות לאחר גיל 67 והשפעת הקורונה על הפנסיה.
התחייבות להשתתף בכל המפגשים. לפרטים נוספים והרשמה 0737054011 ,
או בקישור https://il.joinme.plus/gig/e/163

סדנה לשימור הזכרון - אחרי החגים

סדנת עיצוב אורח חיים
תיפתח בימי רביעי החל מה 8/11 בשעות הבוקר
בסדנה נעסוק בקשר בין עיסוק בריאות ושינויים שמביא עימו הגיל. אבני היסוד לאיכות חיים ואריכות ימים. ניהול זמן ומצבי לחץ, שינה, שגשוג משמעות ועוד.
בבסיס התוכנית המוצעת מוצבת ההנחה כי ניתן לחיות חיים פעילים וכי ניתן לעכב שינויים המתרחשים עם הגיל על ידי עיסוקים משמעותיים והשתתפות באורח חיים בריא ופעיל. בסדנה 10 מפגשים בני שעתיים. כולל מפגש עם תזונאית ומומחית בתחום הפעילות הגופנית לגיל השלישי ומפגש פרטני לכל משתתף עם מנחת הקבוצה ליישום תכנית אישית.
הסדנה תתקיים בהתאם לגיבוש קבוצה של 15 משתתפים - פתיחה לאחר החגים
מיקום לפי הנרשמים - נגב מערבי
לרישום https://il.joinme.plus/gig/e/830