המחלקה הווטרינרית מבצעת:
-
שנה למוצרי בשר עופות ודגים – בדיקת רכבי ההובלה בקירור, בדיקת מדגמית של המוצרים ובדיקת תיעוד וטרינרי.בדיקות מ
-
ביקורות תקופתיות בעסקים לממכר מזון מן החי – נבדקות תשתיות המקום, תברואה, היגיינה וכן המוצרים עצמם.
-
יש לפנות למחלקה הווטרינרית בכל מקרה בו קיים חשש כי נמכרים מוצרי מזון מן החי שלא עפ"י החוק (פגי תוקף, אריזה לא נאותה, ריח רע, מוצרים קפואים מופשרים וכיו"ב).
דף הבית > פיקוח על המזון מן החי




